19 Mayıs 2010 Çarşamba

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

19 Mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun..
Şanlıurfa'da yapılan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı törenini izledim.Çok güzel hatırlanmış emek verilmiş bir programdı.Emeği geçen herkese başta eşim olmak üzere çok teşekkür ediyorum, bizlere bu coşkuyu yaşattıkları için..Şanlıurfa'nın sıcağını bilen bilir nasıl yakıcı bir sıcağı vardır..Benim en büyük korkum  ,törenin sıcakta nasıl geçeceğiydi.Çok şükür mevlam öyle güzel bir serinlik gönderdi ki tören serin bir havada güzel bir şekilde geçti.Kocaman bir bulut kapladı tören boyunca  stadın üstünü ..Kadir mevlam sen nelere kadirsin böyle..
İnanın töreni izlerken çok duygulandım .Bu vatan peynir ekmekle kazanılmadı.Ne canlar gitti vatan uğruna.Biz onların bu fedakarlığına layık olmak için elimizden geleni yapmalıyız.
Bu iş öyle pembe diziler ,yaprak dökümleri ,aşkı memunlar izleyerek olmaz efendim. Yaptığımız her işi layıkıyla yapmalı .İşten kaçarak değil hakkını vererek çalışmalı.Çalarak çırparak değil hakkını vererek çalışmalı..
"Vatanını en çok seven ,görevini en iyi yapandır."
Sözüne layık olarak yaşamalı.....

2 yorum:

  1. Bu vatan bize ne zorluklarla ,ne cefalarla armagan edildi.Sahip çıkıp,sahip çıkan nesiller yetiştirmek bizim görevimiz.BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Neşe öğretmenim, sizin ve tüm ülkemizin de bayramı kutlu olsun...Zehr@

    YanıtlaSil

ÇOK TEŞEKKÜRLER ,

ZİYERETİNİZ VE YORUMLARINIZ BANA İLHAM VERİYOR.:)))