21 Aralık 2009 Pazartesi

AŞK BİTTİ


Elimde okuduğum o kadar çok kitap var ki yarım yarım hepsini bitirmek istiyorum işte bunlardan biride Elif Şafak'ın Aşk adlı kitabı .Aşk bitti sonunda.Güzel bir kitap ben beğendim okumanızı tavsiye ederim.
Kısaca kitap hakkında: 
Ya ortasındasındır AŞK’ın merkezinde; ya da dışındasındır, hasretinde.. Ella Rubinntain (40) Amerikalı bir ev kadınıdır. Tipik burjuva değerlerinin hâkim olduğu oldukça varlıklı bir ailesi, düzenli ve görünüşte “sorunsuz” bir evliliği vardır. Üç çocuğunu da büyüttükten sonra bir yayınevinde editör-asistanı olarak iş bulur; görevi A. Z. Zahara adlı tanınmamış bir yazarın tasavvuf felsefesini konu alan tarihi romanını değerlendirmektir. Ancak hayatının kritik bir döneminde eline aldığı bu kitap, hiç beklemediği bir şekilde Ella’yı derinden sarsacak, dünyevi aşkı keşfetmek adına zorlu ve tehlikeli bir yolculuğa çıkmasına neden olacaktır. Hayatlarımızın durgun gölünü dalgalandıran taş misali, yüzleşmek zorunda olduğumuz sıkıntılar, acılar… ve aşkın peşinde kat etmek zorunda olduğumuz zorlu yollar, ödediğimiz bedeller… Aşk… kitap içinde bir kitap, hayatın anlamı peşinde bir aşk macerası… Aşk… Elif Şafak’tan arayışa, gerçeğe ve keşfetmeye dair bir roman.

5 yorum:

  1. Aşk bittiii geriye ne kaldı şimdiiii lay lay lomm :) Başlığın bu parçayı hatırlattı bana :) Okumuştum bu kitabı ben de.Şems hala aklımda..

    YanıtlaSil
  2. BENDE BAKALIM KİMİN AKLINA GELECEK BU ŞARKI DİYORDUMMM:)
    SEVGİLER
    BENDE ŞEMSLE YATTIM KALKTIM RESMEN BİRAN ÖNCE BİTSİN İSTİYORUM YOGUNUM İŞLERİM VAR AMA UYANIR UYANMAZ ELİME ALIYORDUMMM KİTABI...

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir kitap canım.

    YanıtlaSil
  4. Ahmet Ümit in bab-ı esrar ınıda önenirim aşkı sevdiyseniz:)))
    sevgilerr

    YanıtlaSil
  5. BENCEDE CANSUDERE GÜZEL BİR KİTAO,

    GÖNÜLDEN ELE TAVSİYE ETTİĞİN KİTABI DAHA ÖNCEDE DUYMUŞTUM SIRAYA ALDIM :)))

    YanıtlaSil

ÇOK TEŞEKKÜRLER ,

ZİYERETİNİZ VE YORUMLARINIZ BANA İLHAM VERİYOR.:)))