23 Ocak 2009 Cuma

KARNE GÜNÜ




Bugün karne günü öğrencilerin gözlerinde merak ve heyecan.Ben her karne gününde öğrencilerden daha çok heyecanlanırım.Bu sene karne internette.Veliler isterlerse,çocuklarının okul numaralarıyla,internetten karnelerine bakabilirler.Eee artık karne üzerinde oynamalara son …
Karneleri dağıttıktan sonra yüzlerde ifadeler değişti.Tabi kötü notu öğretmen verir,iyi notu öğrenci alır.:)
Tabi üzülenler olacak ama çalışarak düşük notlarını yükseltebileceklerini ifade ettik.Ve gönüllerini aldık.Yaramazlarımı çok özleyeceğim..

Evet karneleri dağıttık bir dönem bitti.Bizler için üzücümü sevindirici mi desem bilmiyorum.Sevgili arkadaşımız ,zümremiz Derya’cığımızın tayini çıkmıştı. Onun için seviniyorum,yüksel lisans yapacak ve ailesinin yanında olacak.Ama bizim için büyük kayıp.O çok tatlı,nazik,dost canlısı,cana yakın,çalışkan,başarılı bir arkadaşımız.Kendisini çok özleyeceğim.İnşallah hayat ona istediği güzellikleri sunar çünkü o bunu hak ediyor.

Dostlar insanın sahip olacağı veya olabileceği değerlerin en güzeli.Dost bulmakta edinmekte çok zor.Bulduğunda değerini bilmek gerekiyor.

7 yorum:

  1. bizde karnelerimiz aldık bugün sanal karneler heyecanı biraz da olsa azalttı ..yinede güzel uygulama..tabiki güzel dostlukların yerini hiç bir şey tutmaz aynen bulduğunda sıkı sıkı sarılmak gerek :)

    YanıtlaSil
  2. SEVGİLİ NEŞECİM BİZDE KARNELERİ ALDIK ÇOKDA SEVİNÇLİYİZ KÜÇÜK KIZIM ŞEYMACIM BİZİ AİLESİNİ ÇOK MUTLU ETTİ HAZIR SENİN KARNE YAZMA TELAŞINDA BİTMİŞKEN BEN SENİ BİR MİMLİYEYİM DEDİM SİTEMİ ZİYARET EDERSEN CANIM ÇOK SEVİNİRİM.

    YanıtlaSil
  3. Oğlumda dün karne aldı ilk karnesi nasıl heyecanlandım bir bilsen.

    Kesinlikle sana katılıyorum dost bulmak çok zorr bulunduğunda değeri bilinmeli

    öpüyorum canım

    YanıtlaSil
  4. Hadi iyi dinlenmeler Neşe. Yoruldunuz, sizin de, öğrencilerin de hakkı dinlenmek. Tadını çıkar tatilin!

    YanıtlaSil
  5. Dileğiniz gerçekleştirilmiştir hanımefendi, sevinçle bildiririz.

    YanıtlaSil
  6. çok teşekkürler tijen hanım bende seviçle aldım bu haber.

    YanıtlaSil
  7. iyi tatiller canım tatilini urfada mı geçiricen mime en kısa zamanda cevap vereceğim teşekkür ederim

    YanıtlaSil

ÇOK TEŞEKKÜRLER ,

ZİYERETİNİZ VE YORUMLARINIZ BANA İLHAM VERİYOR.:)))