8 Ocak 2009 Perşembe

ATKI BERE


Tığ işini çok severim zevklede yaparım ama artık pek vaktim olmuyor.Geçen sene yaptığım atkı ve beremin fotosunu koydum.Çok yorgunum kulüp toplantısının olduğu gün çok yorucu geçiyor.Biran önce dinlenmek istiyorum Kendinize iyi bakın hepinizi öptüm ..

5 yorum:

  1. Çok şık olmuş.
    Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. çok şık bir takım olmuş eline sağlık güle güle kullan

    YanıtlaSil
  3. çok şık bir model ellerine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  4. Sensin mahzun kalplerin sığınağı.Sensin mazlumun âhını işiten.Sensin zalimin zulmünü bilen.Senin adaletindir sığındığımız.
    Senin mizanındır güvendiğimiz.Senin hesabındır tesellimiz.Bu mübarek gün hatırına Rabbim her ne derdiniz var ise her ne sıkıntınız var ise dermana,,huzura,,bolluğa,,berekete,,feraha,,şifaya,,afiyete çevirsin.Gönül dolusu dualar filistinime..Taşların bile arkasindaki yahudiyi ihbar edecegi o mübarek güne erisme duasiyla..HAYIRLI CUMALAR.

    YanıtlaSil
  5. çok şekerrr ..hiç eskimemişte ne güzel))urfanı kışı çok sert geçmediginden mi acep)eline sağlık arkadaşım.vakit darlıgından sayfanın bütününü gezemedim ebruyla ilgilisin sanırım.bende bir yıl ebristana devam ettim her bişeyim var lakin dikiş olayına gireli açamıyorum tekne.sana kolaylıklar diliyorum arkadaşım..

    YanıtlaSil

ÇOK TEŞEKKÜRLER ,

ZİYERETİNİZ VE YORUMLARINIZ BANA İLHAM VERİYOR.:)))