Buralarda patlıcan ,biber közlemesi çok meşhurdur .Bizde bu lezzetten üzerimize düşeni aldık.Şanlıurfa'da hanım olacaksın , herşeyi fırın pişiriyor .İşte patlıcanı ,biberi al gönder fırına yanında da tırnaklı pide işte bu.
Ben bu fırın işini çok sevenlerdenim.Biberi közletiyorum doğrayıp dondurucuya koyuyorum.Canın istediği an hazır közlenmiş biber:)
Hazırlanışı çok kolay.
Biberleri közle ,kabuklarını soy,doğra içine zeytin yağı,limon,tuz,nane ekle işte bu kadar
Tadı çok hafif ve lezzetli oluyor.Denemenizi tavsiye ederim.
Sevgiler selamlar hepinize.:)))))
Yenilmiyecek gibi değilki:))
YanıtlaSilEllerine sağlık canım...
çok severim çokkk!
YanıtlaSilne kadar güzel bir kolaylıkmış fırınlar. keşke burda da olsa:)
ellerine sağlık canım..
Hazırlanışı kolay ama lezzeti baştan çıkartıcı :)
YanıtlaSilellerine sağlık hem senin,hem de fırıncı amcanın:D
sevgili aslıcığım teşekkürler canım
YanıtlaSilÇOK HAKLISIN PAPTYAM HERYERDE OLMALI BÖYLE FIRINLAR:)
YanıtlaSilAYSULTANIM CANIM TEŞEKKÜRLER .
YanıtlaSilFIRIN AMCA ADINA DA:)
Süpersin canım, bayılırım... Ellerine sağlık, sevgiler:)
YanıtlaSil