21 Nisan 2009 Salı

YEŞİL ÇORBA(DİYET ÇORBASI)


Evet diyette ikinci günümdeyim.Herşey üstüme geliyor :)okula gittim ne göreyim!Bizimkiler 2. tenefüste lahmacun yaptırmışlar misss gibi de kokuyor.Ama ben kararlıyım yemedim tabi.Afiyet olsun arkadaşlar dedim:(

üzgünmüyüm değilim:) yaşasın kalorilerin esiri değilim.Bende mis gibi hazırlamış olduğum sebze yemeğimi, yoğurdumu ve kepek ekmeğimi çıkardım yedim.Oh yaşasın sağlıklı yaşam.

Bazı arkadaşlarım Mehtap'ın sitesine ulaşamadıklarını yazmışlar ben bağlanıyorum bir sorun yok.Ama isterseniz http://mevsimlerdenroma.blogspot.com/ adresinin açılımı bu google da birde böyle arayın .Lütfen geç kalmayın çünkü kilolardan ne kadar önce kurtulursak o kadar iyi.

DİYET ÇORBASI:

Sevgili mehtap'ın önerdiği yeşil çorba,çok kolay ve lezzetli.Hani diyet çorbalarının lezzetsiz ,tatsız tutsuz olmasını beklerler ya değil ben;evde bulduğum her yeşil renkli sebzeyi ekledim içine

lahana,soğan,brokoli,maydanoz,nane,dere otu ve bir kaşık bulgur ekledim haşladım ve sonra blendardan geçirdim .Biraz tuz ve yarım kaşık yağ ekledim.Bir daha ki sefere içine kabak ,pazı,pırasa ve ıspanak eklemeyi düşünüyorum.

Metabolizma çayı ise süper bir tat onuda yarın anlatayım bugünlük bu kadar akşam çaya gidiyoruz arkadaşımıza ama ben birşey yemeyeceğim tabi metabolizma çayımı götüreyim yanımda .AAA unuttum onlara da anlatayım ..:)

Herkese sağlıklı günler.

15 yorum:

  1. canım merhaba bu çorba yeni başlayanlar içinmiy di akşam biraz gezindim ama 1 hafta geç kalınca geriden takip etmemiz mi gerekiyor diye düşünüyorum bugün bende başladım oldukçada uyduğumu sanıyorum yürüyüşümüde yaptım bakalım yarınlar neler gösterir hadi çorban afiyet olsun

    YanıtlaSil
  2. en güzeli sağlıklı beslenme,kiloların gittiğini gördükçe çok mutlu olacağını düşün ve sağlıklı beslendiğini:)

    YanıtlaSil
  3. BEN SENİN DESTEKÇİNİM CANIM.BÖYLE DEVAM ET..

    YanıtlaSil
  4. TEŞEKKÜR EDERİM CANIM İYİ DİLEKLERİN İÇİN ALLAH RAHATLIK VERSİN İYİ GECELER

    YanıtlaSil
  5. Merhaba ablacim, onerileriniz icin cok tesekkur ederim..ama diyet corbasinda lahana olgudu icin kesinlikle yiyemiyorum, kokusu cok kotu oluyor. Bunun icin bir oneriniz varmi?

    Sevgiler, Selma

    YanıtlaSil
  6. canım çorban çok güzel olmuş...

    kilo sorunumuz olmasa bile sağlıklı yemekler yememiz lazım..

    ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  7. Bir de ben başlayabilsem şu diyete. Azmini tebrik ediyorum.Devam et. Metabolizma çayını çok merak ettim. Tarifini bekliyorum.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. seni tüm kalbimle destekliyorum ...
    bende bi aralar çok kilolu idim 8 ay önceye kadar 84 ten 65 kg düştüm inanki insan kendini çok mutlu hissediyor ..tabi diyetisyen sayesinde kararlı olursan mutlaka zayıflarsın sana başarılar sevgilerimle ...

    YanıtlaSil
  9. aynaya bak yiyecek gördüğünde aynaya koş ii oluyo

    YanıtlaSil
  10. çok iyi anlıyorum seni.benim d eikinci günüm bu gün.ama ben protein diyetindeyim, bir hafta sürecek.sebze asla vermiyo doktor bu hafta.çorbanı not alıyorum canım,haftaya sebze günümde yapıcam mutlaka :) ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  11. tam bana göre bir çorba olmuş.diyetteyim.

    YanıtlaSil
  12. neşecim mehtap ın bloguna giriyom oda sorun yok diğer blogda sorun var delfinaydı sanırım ama çok önemli değil takip ediyorum elimden geldiğince uyacağım çorbayı da yapar içeriz artık bol bol sevgiler

    YanıtlaSil
  13. sonuna kadar kilolara elveda

    çorba da çok güzel hani hiç diyet değil bence

    ellerine sağlık
    sevgiler

    YanıtlaSil
  14. sevgili arkadaşlar samimi desteğiniz için çok teşekkürler .
    sevgili selma bu çorbada lahananın kokusunu alamıyorsunuz blendardan geçtiği için fark edilmiyor bile.

    YanıtlaSil
  15. neşecim çorbayı nasıl yapacağım diye arattım ki sen çıktın karşıma :) harikasın, blenderdan geçiyor demek ki,ben de nasıl olacak diyordum.3 gün bünyeyi sarsıyormuşuz bu diyetle amanıın iyice heyecan bastı beni :)))

    azmin için tekrar kutluyorum seni neşe...

    YanıtlaSil

ÇOK TEŞEKKÜRLER ,

ZİYERETİNİZ VE YORUMLARINIZ BANA İLHAM VERİYOR.:)))