20 Nisan 2009 Pazartesi

23 NİSAN 'A HAZIRLANIYORUZ.


Dün bahsetmiştim sağlıklı yaşama adım atmak istediğimi.İnsan rejimdeyim psikolojisine girdimi karnı tok olsa dahi sanki açmış gibi geliyor.Neyse başladım artık dönmek yok ,öyle aç falan da değilim şimdiden kendimde bir hafifleme bile hissediyorum dermişim:)

Bu zayıflama işini sevgili Mehtap sayesinde daha eğlenceli ve kolay atlatacağımızı düşünüyorum.Güven çok önemli ben kendime ve sevgili Mehtap'a çok güveniyorum iki ay sonrada yanılmadığımı göreceğimi düşünüyorum.
Bol su içmeyi unutmayalım !

Ben 23 Nisanı çok severim.Öğrencilerden daha çok eğleniyorum:)

3.sınıflar olarak bir ront çalışıyoruz.Yavrularım çok güzel yapıyorlar hareketleri ,onları izlemek bana huzur veriyor.Ama çok heyecanlanıyorlar.İnşallah tören esnasında heyecanlanmazlar.Bir iki gün daha prova yapacağız bakalım törende neler yaşanacak,merakla bekliyorum.

5 yorum:

  1. kahrolsun pis kilolar...inan aynı duyguları hissediyoruz.yaz da geliyor:(((

    23 nisan mutluluğu benimde şimdiden içimi sardı:)ilkokulda hep şiir okurdum:)ne güzel günlerdi...oğlumu fb.stadına götüreceğimm bu sene.geçen sene de götürdüm uyuya kaldı izleyemedi:)
    öpüyorum canım

    23 nisan kutlu olsunnnn:))))

    YanıtlaSil
  2. Sevgili neşeciğim kolaylıklar diliyorum canım.
    ayrıca su sağlıktır, arkadaşlara çok güzel örnek oluyorsun.
    seni gönülden destekliyorum.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. tatlım dün yönelttigin adrese gireyim dedim ama virüs tespit edildigi için siteye giremedim.nasıl olacak.bende zayıflamak istiyorum.

    YanıtlaSil
  4. İNŞALLAH GÜZEL ŞEYLER OLACAK.bOZMAYALIM MORALİMİZİ ÖGRETMENİM...

    YanıtlaSil

ÇOK TEŞEKKÜRLER ,

ZİYERETİNİZ VE YORUMLARINIZ BANA İLHAM VERİYOR.:)))