17 Şubat 2009 Salı

FIRINDA KESTANE

FIRINDA KESTANE
Bu sene hiç kestane yemediğim aklıma geldi.Eşime kestane alalım dedim o da kendimiz evde yapabilirz dedi.Sobamız yok nasıl olacak diye merak ettim .Fırında yaparız dedi.Hiç denemeğim için nasıl olacağını çok merak ettim.Marketten aldığımız kestaneleri bıçakla çizdim,fırın tepsisine yerleştirdim.200 derece fırında pişene kadar bekledim.Sobadaki kestaneyi aratmayan bir tatla karşılaştım.Kestane sevenlere tavsiye ederim.

15 yorum:

  1. MMM ELLERİNE SAĞLIK.NEFİS.ÇOK SEVERİMM.

    YanıtlaSil
  2. ohhhh afiyet bal seker olsun iyi geceler

    YanıtlaSil
  3. Bende sobamız olmadığı için yağ koymadan kzıdırılmış teflon tavda çizerek yapıyorum çokda lezzetli oluyor fırın hiç aklıma gelmemişti:)Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  4. Yine geldim yeni dua kampanyamıza desteğin için arkadaşım belkide çok olduğumu düşüneceksin ama yinede geldim işte Hasta bir kardeşimiz için salat-ı tefriciye okuyoruz blogumu ziyaret ederek bize katılımını bekliyorum arkadaşım.hayırlı geceler diliyorum.

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık.fırında bende denemedim.hep teflonda yaparım.

    YanıtlaSil
  6. hiç denemedim en kısa zamanda deneyeceğim bende

    YanıtlaSil
  7. canım, kestane kebap yemesi sevap derler çok severiz ben fırına koymadan önce kestaneleri kesip en az yarım saat soğuk suda bekletiyorum çok kolay soyuluyor birde öyle dene derim,sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Kaç gündür canım kestane istiyoduuu.Bu görüntü mestetti beni.Ellerine sağlık canımm.

    YanıtlaSil
  9. Ben de bu sene hiç kestane yemedim iyi mi? Fırında pişince biraz kuruyordu, tavada, ocağın üzerinde, kapağı kapalı olarak yaptıklarım ise çok daha güzel oluyordu, öyle de deneyebilirsin istersen. (Aaa Candan da aynı şekilde yapıyormuş!)

    YanıtlaSil
  10. bende çok severim kestaneyi, ellerine sağlık arkadaşım......

    YanıtlaSil
  11. tijen'ciğim dilekk in dediği gibi önceden biraz çizdikten sonra suda bekleterek yaptım daha güzel oldu kuruluğu kayboldu.işte blogları bu yüzden çok seviyorum yeni birşeyler öğrenebiliyor insan.ben çizip fırınna atmıştım ama çizdikten sonra suda bekletince daha güzel oldugunu kurumadığını burada sizlerden öğrendim hayat paylaştıkça güzel.

    YanıtlaSil
  12. merhaba canım...

    ebru yapmasını bilmem ama öğrenmeyi çook istiyorum.. inşallah emekliliğimle öğreneceğim.. yapabiliyorsan ne mutlu sana neşecim... ben hemen bir ilham perisi yollayayım sana benim için yap olurmu..

    öptüm canım sevgiler

    YanıtlaSil
  13. Sevgili Neşe blogun çok renkli ve sıcak olmuş. Çok beğendim. Görüşmek üzere:)

    YanıtlaSil

ÇOK TEŞEKKÜRLER ,

ZİYERETİNİZ VE YORUMLARINIZ BANA İLHAM VERİYOR.:)))