14 Eylül 2013 Cumartesi

ÇÖREK OTLU KAHVALTILIK PEYNİR

  İyi hafta sonları herkese.Okullar başladı mini mini birler artık okulda.Rabbim hepsine zihin açıklığı versin inşallah. Pazarteside diğer sınıflar başlayacak ve okullarımıza renk gelecek. Onlar olmadan okulların ne tadı var ne tuzu.Özledim yavrucaklarımı bakalım neler yaptılar tatilde.Merakla bekliyorum.Kilo aldılar mı boyları uzadı mı ....Gelelim bir hafta sonu klasiği haline gelen kahvaltı tariflerimize:))   
 Kahvaltı denince aklınıza ne geliyor?Bizim gibi hafta sonunda geç kahvaltı yapanlardansanız sizde kahvaltıda çeşidi seviyorsunuzdur. Öyle sıradan kahvaltılıklar yerine şöyle değişik bir kahvaltılık arayışı içindeyseniz ki değişiklik iyidir:)) İşte bu çörek otlu peynir size göre. öyle özel bir tarifi yok.Sadece sunum değişik.
Yapılışı:
Bildiğimiz beyaz peyniri dilimleyip üzerinden zeytin yağı gezdirip ,çörek otu ve kekik ekliyorsunuz işte size pratik ama bir o kadar da lezzetli çörek otlu kekikli beyaz peynir.
    Çörek otunun saymakla bitmeyecek faydalarını duyunca bu güzel baharatı sık sık kullanmaya başladım.Sadece ölüme çaresi yoktur onun haricinde bin bir derde devadır deniliyor.Sizde bu şifalı baharattan bol bol faydalanmaya bakın.
Denemek isteyenlere afiyet şifa olsun ..

4 yorum:

  1. Kahvaltıda sizdeyim,nefis bir peynir..Afiyet olsun.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Kahvaltı paylaşımlarına bayılıyorum canım ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  3. evet bende çörek otunun ölümden başka her derde deva olduğunu duymuştum bol bol yemek lazım bu şekilde peynirlede hem güzel bir sunum oluyor hemde peyniri daha sağlıklı bir hale getiriyor ellerine sağlık Neşecim..

    YanıtlaSil
  4. Deneyecegim,guzel gorunuyor.

    YanıtlaSil

ÇOK TEŞEKKÜRLER ,

ZİYERETİNİZ VE YORUMLARINIZ BANA İLHAM VERİYOR.:)))