18 Nisan 2010 Pazar

ŞANLIURFA'DAN MANZARALAR


 



Sevgili arkadaşlar bahar geldi ya içimiz kıpır kıpır.Gezmek ,değişik yerleri görmek duygusu bir çoğumuzun içinde var.İşte bunu gerçekleştirenler kendilerini yollara atmışlar.Hoş gelmişler sefa getirmişler.
Şanlıurfa bu gezi konusunda çok revajta bir yer,belki gezeniniz vardır.İşte bu hafta sonuda insanlar Şanlıurfaya akın etmişlerdi .Resmen adım atacak yer yoktu.Tabi normalin üstünde kalabalık olduğunu görünce bende bu durumu  sizlerle paylaşmak istedim.İnanır mısınız bir bardak çay bile içemeden geri döndük oturacak yer yoktu.Tabi  il dışından gelen ziyaretciler için bizde fedakarlıkta bulunalım dedik.Biz zaten buradayız onlar otursun yorgunlujlarını çıkarsınlar ..
 Balıklıgöl Şanlıurfada yaşayan insanları uğrak yeridir Balıklıgöle şehir merkezinden yürüyerek gidebilirsiniz.Mutlaka bir tanıdık çıkar karşınıza.İki ,kaçak çay içer ,balıklara yem atarsınız.E bu güzellikler görülmeye değmez mi?
Not:Hafta içi çektiğim fotoları daha sonra yayınlayacağım.Onlar daha fotoğrafsal .Bu görüntüleri dikkatimi çeken kalabalık için yayınlamak istedim.

6 yorum:

  1. Doğrusu ben de gelip görmeyi çok isterdim ne mutlu gidebilenlere

    YanıtlaSil
  2. Ayy ne güzel yerler ya ....

    Çay içmesende görmek bile harika..

    YanıtlaSil
  3. ay çok güzel inşallah canlı gezip,görme fırsatı bulurum harika fotoğraflar teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Sayende gezip görmüş olduk canım.İstanbul'a da bahar geldi,sıcacık,cıvıl cıvıl:) öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  5. Biz bu yaz oralardaydık çokta memnun kaldık ..
    sıcağı hariç tabii(azıcık bunaldık)
    ama pişman olmadık ülkemin güzellikleri başka...

    YanıtlaSil
  6. Bende 12 yıl önce Urfayı görmüştüm. HAla unutamıyorum.Beni en çok etkileyende oradaki halkın misafir perverliği ve saygısı.İzmire dönünce öğrencilerime anlatmıştım. İzmirden sevgi ve saygılar...

    YanıtlaSil

ÇOK TEŞEKKÜRLER ,

ZİYERETİNİZ VE YORUMLARINIZ BANA İLHAM VERİYOR.:)))