9 Temmuz 2009 Perşembe

BUZ DEVRİ-3 DİNAZORLARIN ŞAFAĞI

Geçen hafta eşimle sinemaya gittik.İzlemek için kafamızda tasarladığımız bir bir film yoktu.Sinemada neler var bakar seçeriz dedik.Aaaaa o da ne Buz Devri -3 gelmişti.Diğerlerini hiç değerlendirmedik bile.Buz devri 1-2 yide izlemiştim ve çok hoşuma gitmişti.Ben çizgi sinemaları çok severim her fırsatta giderim .

Bu arada film 3-D kalitesindeymiş tabi şanlıurfa'da bu imkan yok ama 3-D gözlüğü veren sinemalarda izleyenlerin anlattıkları tek kelime ile süperdi.İmkanınız varsa bu kalitede izlemenizi tavsiye ederim.

Buz devrinin diğer serilerini öğrencilerimede izletmiştim.Onlarda çok beğenmişti ,kahkahalarla izlemişlerdi.

Sizde de oluyor mu beğendiğiniz filmi defalarca izler misiniz.?Ben beğenmişsem eğer bir kaç defa izlerim.Kaçırdığım sahneleri dikkatle incelerim.Bir filmi izlemişsem ,filmi izlemeyen ama izlemek isteyen birine filmi anlatmayı sevmem.Yani filmin heyecanı kaçıyor diye düşünürüm.Burda filmden biraz bahsetmek istiyorum ama maceralı yerlerinden değil tabi:)sadece çok hoşuma giden bir iki kareden.

Scrat yine asla ele geçiremediği meşe palamudunun peşinde ama onu büyük bir süpriz bekliyor.



Sid, bulduğu dinozor yumurtalarından çıkan yavrularla kendine geçici bir aile kurar fakat bu onu biraz zor duruma düşürecek.Sid ve dinazor yumurtalarını iyi izleyin:)


Çizgi filmlerin en sevdiğim yönlerinden biride ;kötülerin her zaman cezalandırılması,Yapılan iyiliklerin karşılıksız kalmaması,Çocuklara güzek mesajlar vermesidir. Bu yönüyle mutla izleyin eğer çocuğunuz varsa onunla izleyin .
İyi seyirler

7 yorum:

  1. bayılıyorum ben buz devrine:)))
    bıkmadan tekrar rekrar izleyeceğim tek film:))

    YanıtlaSil
  2. ne güzel eğlenmişsin çoskun satırlara yansımış her zaman böyle keyifli bir gün geçirmen dileğiyle sevgiler arkadaşım

    YanıtlaSil
  3. mmm demek çok güzeldi bende sıkılırım diye kapıdan döndüm,şimdi pişman oldum bak:(ama senin adına sevindim,sinemayı bende çok seviyorum,kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. merhaba
    çok severim bende buz devrini ilk ikisini bıkmadan izledim tekrar tekrar ...sevgiler

    YanıtlaSil
  5. merhaba :) bende bahar memnun oldum , Erzurumu tanıyan birisini görmek sevindirici , annenize saygılarımı gönderiyorum , Erzurumdan kucak dolusu sevgilerr

    YanıtlaSil
  6. Canım benim öncelikle bıraktığın güzel yorum ve dileğin için çok teşekkür ederim.
    bende çok seviyorum buz devrini çocuk gibi defalarca bıkmadan izleyebilirim.
    şu aralar korku filmlerine fena takılmış durumdayım psikolojim bozuldu inan buz devri iyi gelicek bana
    seni çok öpüyorum canım

    YanıtlaSil
  7. yazınızı bi solukta okudum ve hemen gitmek istiyorum filme :) aynen 1 ve 2'sini tvde bile kaç kere izledim inş gideceğim 3'e de:)) 26lık bebek tuba hhah

    YanıtlaSil

ÇOK TEŞEKKÜRLER ,

ZİYERETİNİZ VE YORUMLARINIZ BANA İLHAM VERİYOR.:)))