13 Mayıs 2012 Pazar

İLK ANNELER GÜNÜM

      
       Bugün benim için dünyanın en güzel günü.
Çünkü anne olarak kutladığım ilk anneler günüm.Belki uzun zaman oldu yazmayalı hamilelik ve arkasından bebek derken blogumu ihmal ettim ama yakın zamanda döneceğim aranıza.Zamanımın büyük çoğunluğunu, yooo zamanımın tamamını onunla geçiriyorum da:)))
Bu güzel duyguyu doyasıya yaşamak istiyorum. Rabbim anne olmak isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın inşallah.

                                 ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.

10 yorum:

  1. Anneler gunun kutlu olsun canim.
    En guzel gunlerini gormen dileklerimle
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Canım ilk anneler gününü kutlarım,nice güzel günlere inşallah minik bebişinle beraber.Zamanın oldugunda banada beklerim.

    YanıtlaSil
  3. İlk anneler gününüz kutlu olsun, daha nice güzelleri olsun

    YanıtlaSil
  4. Neşecim demek bebeğin oldu =) Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle büyüt inş. Ben de seni merak ediyordum. Hatta geçenlerde Keyfeseyran'a bahsetmiştim. Bu arada şimdi de onunla görüşemiyorum.Bloğu açılmıyor ve mail adresi de expired olmuş. Sen görüşürsen iletirsen sevinirim. Bebiş tekrar hayırlı olsun. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  5. Canım tebrik ediyorum ilk anneler günün kutluyorum :)

    YanıtlaSil
  6. sevgili çocukla çocuk çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  7. sevgili urfa tutkunu canım çok teşekkür ederim keyfeseyranla bende görüşemiyorum. sevgiler

    YanıtlaSil
  8. pembe tatlar çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  9. Canııımm çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun bebişin, güle güle büyütün. Nisan'da doğan bebişim için internette rota virüsü aşısını araştırırken senin filize yazdığın yorumla farkettim kusuruma bakma olur mu? Hayırlı uğurlu olsun evlatlarımız inşallah. Bu arada aşıyı ne yaptınız bizde 12'sinde 3 ay kontrolünde yaptıralım diyoruz ama yan etkileri nedir, fiyatı ne kadardır falan bilmiyoruz?

    Seni ve biricik yavrunu öpüyorum, tekrar tebrikler. Berat kandilinde şimdiden mübarek olsun, Rabbim çocuklarımızla mutlu, sağlıklı, daha nice kandillere kavuşmamızı nasip etsin, amin. Sevgiler, Dilek.

    YanıtlaSil
  10. Dilekciğim canım teşekkür ederim. Allah razı olsun seninde kandilin mübarek bebişin hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir ömür nasip eylesin inşallah evlatlerimiza.
    rota virüsü aşısına gelince benim doktor gerek yok dedi biz yaptırmadık fiyatı 140 ile160 arasında sanırım.sizde doktorunuza sorun daha iyi olur. sağlık ocağında aşıyı götürünce yapıyorlar.Benim bebişim 5 ayı bitirdi 6 ayında gün alıyor. üç ay farkla ablayız yani:))
    sevgiler canım benim.

    YanıtlaSil

ÇOK TEŞEKKÜRLER ,

ZİYERETİNİZ VE YORUMLARINIZ BANA İLHAM VERİYOR.:)))