Malzemeler:
- 5 adet patates,
- 1 çay bardağı yoğurt,
- 3 yemek kaşığı mayonez,
- 1 diş sarımsak,
- 1 yemek kaşığı sıvıyağ,
- 1 yemek kaşığı limon suyu,
- tuz,pulbiber,nane
- maydanozu nane yerine koydum daha hoşuma gitti.
- Patatesleri haşlayıp rendeleyin. İçerisine tuz,limon suyu,nane (maydanoz) ve sıvıyağı ekleyip karıştırın.
- Ceviz büyüklüğünde toplar alıp içlerini hafifçe parmağınızla oyun.
- Sarmısağı ezip yoğurt ve mayonezle karıştırın.
- Patateslerin içerisine doldurun.
- Pulbiberle süsleyin.
Afiyet olsun.
mmmmm nefis olmuş canım.ben de desem hiç fena olmaz.afiyetler olsun.ellerine sağlık..
YanıtlaSilnasıl güzel lezzetli çanak bunlar. görüntüsüde çok güzel ellerinize sağlık..
YanıtlaSilharika görünüyor ellerine sağlık yarın ki menüme aldım tarifini :)
YanıtlaSilçok pratik ve enfes bir lezzet. ellerine sağlık canım:)
YanıtlaSilÇok hoşa benziyo patatesin her türlüsünü severim mutlaka denerim...
YanıtlaSilSunumu çok güzel canım ellerinesağlık...
YanıtlaSilcanım ellerine sağlık.. bende çok severek yapar ve yerim bu salatayı... evdeki internete bağlantı sorunum vardı bu yüzden ziyaretine daha önce gelemedim:( hoşgeldin canım...:)
YanıtlaSilsevgilerimle...
NEFIS GORUNUYOR AFIYET OLSUN
YanıtlaSilSUNUM COK GUZEL OLMUS
SEVGILER