28 Mart 2014 Cuma

BÖCEK İLAÇLAMA

Haşereler ve kemirgenlerle mücadele

Pek çoğuyla asla karşılaşmak istemeyeceğimiz haşereler ve kemirgenler evimizde, bahçemizde, işyerimizde, okulumuzda ve benzer yerlerde karşımıza herzaman çıkabilir. Karınca, örümcek, hamamböceği gibi haşereler daha çok görülmekle beraber mekanın bulunduğu fiziksel özelliklere ve iklim şartlarına göre haşereler çok farklılık gösterebilir. Akrep, çiyan, güve, tesbih böceği gibi haşereler ve fare gibi kemirgenler de pek çok şartta karşımıza çıkabilmekte.
Haşereler ve kemirgenler hem yetişkin olarak bizlerde hem de çocuklarda ciddi korkular yaratabilmekte, huzurumuzu kaçırabilmekte. Korku dışında bu canlılar insanları ısırarak aynı zamanda mekanlarımıza hastalıklar da taşıyarak sağlığımızı da tehdit etmektedir.
Evimizde huzurlu bir şekilde yaşayabilmek, işyerimizde endişeden uzak bir şekilde çalışabilmek, bahçemizde keyif yapabilmek için bu haşere ve kemirgenlerle mücadele etmek gerekir. Aslında mücadeleden önce bu canlıların mekanlarımıza girmesini ve çoğalmasını engellemek adına bir takım bireysel önlemler alınabilir. Ancak bazı canlılar her şartta mekanlara girebilmektedir. Haşerelerle başedebilmek için yapılması gereken şey böcek ilaçlamasıdır. Böcek ilaçlaması için deneyimli, profesyonel bir ekibe sahip firmaların tercih edilmesi memnuniyet açısından önemlidir.
Tekniktürk, 1982 yılından beri haşerelerle mücadele etmekte. Hem evlere hem de kurumlara yönelik hizmet veren firma Bayer Koruma Programı’nın kalite standartlarını sağladığı için programa ilk üye olan firmalardan olmayı başarmıştır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ÇOK TEŞEKKÜRLER ,

ZİYERETİNİZ VE YORUMLARINIZ BANA İLHAM VERİYOR.:)))