19 Mayıs 2014 Pazartesi

SİMİTTEN KAŞARLI TOST



 Çok yorgunsunuz ve ev halkı aç ,bayat ekmek ve kaşarınız var tamam  oldu size bir yemek  yanına birde çay demlediniz mi sizden iyisi yok.Acil zamanların can kurtaran yiyeceğidir tost.
Hafta sonlarının ailece yapılan kahvaltılarında da baş tacıdır çeşit çeşit tost ama ben öyle klasik tost yemekten sıkıldım bir değişiklik yapsam diyorsanız işte size kaşarlı simitli tost.Simit aslında çayın yanında tek başına bir yiyecek ama kaşarla kaynaşıp tost makinesiyle de buluşursa muhteşem bir ikili  oluyorlar:) Benden söylemesi. Bu kaşar muhabbeti bizim arkadaşlarla okulda aramızda geçen bir muhabbettir.E hal böyle olunca denemeden olmaz dedik ve öğle molamızda kendimize bu ziyafeti çektik.Deneyen arkadaşlar ilk kez yiyorlardı çok sevdiler.Bizim içinde farklı bir sosyal aktivite oldu.
Yapımı çok kolay tarifini yazmak gerek mi tam emin değilim:))
Malzemeler:
-8 tane simit(kişi başına bir simit)
-yarım kilogram kaşar,
Yapılışı:
.Efendim kişi başına bir simit simidin içine yetecek kadar kaşar.
-Simitle kaşarları önceden kesip hazır ederseniz daha pratik oluyor.Isıttığımız tost makinesini sıra ile tostlarımız alıyoruz.Kaşarlar eriyene kadar ısıtıp servis tabağına alıyoruz.Diğer simitlere de aynı işlemi uyguluyoruz.
İşte bu kadar biz yanına domates,taze nane(kendi bahçemizden) ve çay ile servis ettik.Açık hava olunca tadı da bir başka güzeldi:))
Afiyet olsun. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ÇOK TEŞEKKÜRLER ,

ZİYERETİNİZ VE YORUMLARINIZ BANA İLHAM VERİYOR.:)))